Siparişleriniz, banka onayı alındıktan sonra veya Kapıda ödeme Nakit - ANKARA içerisinde 2 saat  Teslimat adresinin www.herbalsepetim.com a uzaklığına göre de gün içinde  içerisinde siparişinizi size ulaştıracaktır.

Ankara içerisinde ürünlerimizi 2 saat içinde teslim ediyoruz.Kapıda ürünlerinizi kontrol ettikden sonra ödeme yapabilirsiniz,Kargo beklemek yok :)

Tarafımızdan kaynaklanan bir aksilik olması halinde ise size üyelik bilgilerinizden yola çıkılarak haber verilecektir. Bu yüzden üyelik bilgilerinizin eksiksiz ve doğru olması önemlidir. Bayram ve tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır.

 #etlik #bağcıcad  #aşağıeğlence  #keçiören  #yenimahalle #ankara #antaresavm  #etlikayvali  #forumankara  #bolgeselkilover  #idealkilo #idealkahvalti #sağlıklıkahvaltı #fitol #zayıfla #sağlıklıbeslen #diyet #kilokontrtolü #egzersiz #motivasyon #sağlıklıkilover #bölgeselincel #hedefkilo #formdakal #dengelibeslen #ankamall #herbalife  #hörbilayf  #herbalife ürünleri #herbalife kapıda ödeme 
herbalife ankara, herbalife ümitköy, herbalife yenimahalle, herbalife ankara ofisleri, herbalife ankara telefon, herbalife ankara kızılay, herbalife kızılay, herbalife çankaya, herbalife çankaya ofisleri, herbalife çankaya telefon, herbalife ulus, herbalife cebeci, herbalife yaşamkent, herbalife keçiören, herbalife mamak, herbalife sincan, herbalife batıkent, herbalife yenimahalle, herbalife ostim, herbalife dikmen, herbalife balgat, herbalife etlik, herbalife pursaklar, herbalife çankaya